HITstory

   

HITstory er et band som vil skape høy partyfaktor fra en hvilken som helst scene.
HITstory har denne gangen valgt å vandre tilbake til 80-tallet, og ønsker å presentere sitt publikum for The 80’s – all over again. En forrykende showkonsert med 80-tallets aller største hits. Her er en liten musikalsk CV på alle fire medlemmene av bandet.

Hilde Norland Gundersen, opprinnelig fra Kristiansand men slått seg ned i Skien, er kjent fra mange ulike musikalske settinger i Grenland, og er ofte brukt som solist i området. Hilde har fått opptre med bl.a. Bjørn Eidsvåg, Sigvart Dagsland, Bobby Mc Ferrin, Andrea Crouch, Madrugada… Hilde en av de Tre Sopranos, og vært med her siden starten i 2008 (med Anne Gravir Klykke, Nina Gromstad Hognes, og i dag med Lise Mæland og Solveig Walaas Vestøl). Tre Sopranos har i tillegg til flere turneer, gitt ut juleplaten «Sanger til desember» i 2011 til gode kritikker, og de har vært med på Beat for Beat NrK1 to ganger. I august 2015 holder Tre Sopranos «Den store sommerflørten» i Brekkeparken. Hilde har sunget/ vært fremtredende solist i Oslo Gospel Choir i 10 år (1999 – 2009). Hun har reist land og strand rundt med Ibsenplaten «Markblomster og Potteplanter» (sammen med Espen G. Gundersen, Frøydis Grorud og skuespiller Kim Haugen). Hilde er medlem av folk-duoen «Perler for folk» (med gitarist Arne Olav Hageberg) og er frontvokalist i jazz-salmeprosjektet «Hymne» (sammen med Espen G.G, Andre Kassen, Audun Kleive). Hilde har vært korist for flere store nasjonale artister, bl.a. Ylvis og D-sound, samt vært korist for div.Tv-produksjoner, bl.a. Idol på Tv2. Hilde har også opparbeidet seg en solid karriere innen vokalcouching, og holder mye vokal/stemmekurs.

Jannicke Irwin Abrahamsen er utdannet danser og pedagog ved Kunsthøgskolen i Oslo (KHIO). Som barneartist ga hun ut 10 kassetter, mottok 8 gull og 3 platinaplater for mer enn 450 000 solgte eksemplarer. Som musikalartist har hun hatt roller ved ulike norske og danske teater i bla: “Cats”, “Chicago”, “Annie”, “Sound of Music”, “Peer Gynt”, “Kjærlighetens komedie” “Miss Saigon”, ”La Cage aux folles” ,“Grease”, “Billy”, “I blanke messingen” og “Fyrtøyet”. Jannicke jobber nå bade som sanger, danser, skuespiller, koreograf, pedagog og regissør hjemme i Telemark og har jobbet med/ved bla Grenland Dansekompani, Teater Ibsen, Grenland Friteater, Jønholt gård, Telemark Barne og ungdomsteater, Buer Amatørteater, Kulturskolen og STHFs Sykehusrevy. I 2012 produserte, koreograferte og regisserte hun forestillingen «Musikal-Musikal» i Ibsenhuset med 100 barn, unge og profesjonelle artister og musikere fra Telemark. I 2013 og 2015 var hun kunstnerisk ansvarlig og laget to tilsvarende prosjekt/forestillinger for Drangedal Kommune. Jannicke har deltatt i Melodi Grand Prix to ganger og i 2007 havnet hennes bidrag “Rocket Ride” på 2.plass. Duoen “Lena & Jannicke” gjør til jul sin 6. produksjon sammen i Grenland med “ Lena & Jannickes julebordshow på Parkbiografen”.

Robin Nordahl er født og oppvokst I Kjerringvik mellom Larvik og Sandefjord. Etter å ha vært bosatt I Oslo I 15 år og en mellomlanding I Stavern er Robin nå bosatt I Skien. Han har lang fartstid I musikkbransjen som låtskriver, komponist, produsent, musiker, sanger og artistutvikler og har medvirket i produksjoner for en rekke artister, plate- og tv-selskaper, blant annet Universal Music med Briskeby, Maria Arredondo, Venke Knutson, Kurt Nilsen, Hits for Kids, Barnas beste, Tv2, NRK, Espionage, Familieforlaget med utgivelser som Max Manus og Gunnar Sønsteby, Mgp jr, DDE og mange andre. Han har mottatt flere gull- og platinatrofeer for sitt arbeide. Han samarbeidet med Per Sundnes, Dinamo Story og NRK som låtskriver og produsent for flere bidrag til Melodi Grand Prix i Norge 2008-2010, som for eksempel sangen «I’m in Love» med Sven Garås i 2008, «Party» med Anita Hegerland og gruppa KeSera i samarbeid med produsent Nasty Kutt i 2009, og «Million Dollar Baby» med Belinda Braza i 2010. Har jobbet med The Voice og Idol som både sanger og produsent.

Lars Blomst Meling er minstemann i gruppa. Han så dagens lys en sommerdag i 1982, og vokste opp med to storesøstre med permanent og en storebror med et lidenskapelig forhold til Queen. Lars husker godt – og elsker 80-tallet! Han er født og oppvokst i Skien, og trådte sine ungdomsår i både gospelkor og ulike bandkonstellasjoner i fjorden. Lars studerte musikk ved Høgskolen i Staffeldtsgate hvor han opptrådte i en rekke ulike prosjekter i hovedstaden. Han var også med som sanger og solist i Norwegian Gospel Voices og har en liten håndfull med opptredener på NRK og TV2, før han etter mange år vendte nesa hjem til Grenland. Lars er i dag vokalist og gitarist i Gluten Gym og er kjent for sin allsidighet og karismatiske sceneopptredener.

 

Videoer