Quiet Disorder

   

Quiet Disorder er en norsk/svensk duo som består av produsent Lars Van Dalen (norsk) og Mike Mooris (svensk) som etter 20 år’s fartstid som soloartister valgte å slå seg sammen. Begge hadde de den samme lidenskapen for å skape musikk utover alle sjangre.

De debuterte med sin første singel gjennom det legendariske plateselskapet Cr2 i 2015, og fulgte raskt opp med 2 remixer gjennom det høyt respekterte plateselskapet Monstercat, som fort ble noen hardtslående klubbangere. På toppen av dette fikk de en offisiell remix på «Frozen» av Natty Rico feat. Melliss Molinaro, D.One og Frankie J, som fikk en hederlig #22 på den offisielle Billboard Dance Chart-listen.

Dette førte til samarbeidet med Pegboard Nerds – et høyt respektert navn på den store EDM-scenen. Sammen lagde de singelen «Go Berzerk» som ble sluppet i januar 2017 gjennom Monstercat, som nå har godt over 1 million streams totalt (Spotify/YouTube). Singelen ble også inkludert på Pegboards Nerds sin EP – Nerds By Nature, som gikk rett inn på #1 på iTunes Norway.

Quiet Disorder har nå signert med et av de største dance-plateselskapene – Disco.wax fra Danmark. Der har de akkurat sluppet singelen «Don’t Wake Me Up» i samarbeid med Simon Field og Aleksander Walmann på vokal, som er representert på mange gode spillelister.

I tillegg har de nylig sluppet singelen «Move That Body» i samarbeid med Pegboards Nerds gjennom Monstercat. Den gjør stor suksess på Spotify, med over 600 000 streams på bare 3 uker, i tillegg til at den har blitt spilt av andre store DJer – herunder Martin Garrix, Don Diablo, Knife Party og Fedde Le Grand.

Videoer