Har du lyst til å være med som frivillig og i Team Staverfesten?

Vi ønsker oss flere glade og positive medarbeidere som har lyst til og bidra på årets festival og folkefest i idylliske Skråvika den 21. og 22. juli. Stavernfesten er en liten og intim festival som skal omfavne alle, og vi lover at du som frivillig skal få de gode opplevelsene.

Når du velger å bruke din tid på Stavernfesten, så har vi lagt det opp slik at du kan nyte festivalen på lik linje med våre gjester. Når man har fri og har lyst til å ha med en venn som man kan dele opplevelsene med, så har vi tilrettelagt for det.

For å kunne være frivillig må du være fylt 15 år. For å jobbe i bar må du være fylt 18 år. Som frivillig er du også forsikret, og du vil få opplæring slik at helse, miljø og sikkerhet blir ivaretatt. Du vil også få t-skjorte, samt at du skal slippe og gå sulten og tørst. Muligens vil en få hilst på en eller annen artist, men den aller største opplevelsen er samholdet vi skal skape, treffe venner, få ny venner og ta vare på hverandre og ha det gøy på jobb, selv om det er hektisk.

Arbeidsoppgavene er mange og varierte, som oppgaver i bar- og matavdelingen, miljøpatruljen, innsjekk, kaospilot, artistvert, backstage, opp-og nedrigg med mer.

Send oss gjerne en mail for å få mer informasjon eller for å melde deg opp som frivillig! Klikk på knappen under for å sende oss en mail 🙂

Kontakt oss her!

Hei alle sammen! 😀Vi trenger nettopp en som deg!! Med på laget, så vil du være med som frivillig i Team Stavernfestenså er du hjertelig velkommen. 😉 Det går med stormskritt frem mot Stavernfesten i idylliske Skråvika den 21 & 22 Juli.Vi trenger og tar i mot all hjelp vi kan få! 🤗 Så vil du være med som frivillig,JA da tar du kontakt med oss!😀 Vi lover god stemning i idylliske omgivelser med god musikk i øret.🎶😉 Og du for garantert nye bekjentskaper! 🤝😁 Du vil også få 1 dagspass for hvert skift du er med på, så kan du ta med en venn, mat å drikke og flott T-skjorte får du også.Høres det fristende ut.... 💚 Vi venter på deg! ✌️😃 frivillig@stavernfesten.no PS! Vi setter veldig stor pris på deling av denne posten!Hilsen oss i Team Stavernfesten!☀️🌊🎶🕺🏻💃🏻😉

Posted by Stavernfesten on 26. juni 2017