NB: Vedrørende tilbakebetaling av innestående beløp på Cashless-kortet

Dersom du ikke hentet ut en refunderingskvittering når du reiste, må du registrere en manuell refundering og sende kortet til oss i posten. Eventuelt er det mulig å ta turen til et av våre andre arrangement i år og bruke kortet eller refunderer det der. All info om dette finner du på www.cashless.no og trykker «refundering»

Om Stavernfesten

Stavernfesten er en musikkfestival og folkefest i naturskjønne omgivelser i Skråvika, og med musikksjangere som vil treffe de aller fleste. Hit kommer Dance with a Stranger, Eller van Buuren, Ravi, Ole Ivars, Simon Field, Quiet Disorder, HITstory med 80 talls slagere på rekke og rad,  Pål Tolstrup med band. Her vil vi få servert nye låter, samt hittrekkene i fra Corbin, Bløff og Gjørmebryterene, Contrazt, Revåjammer (Revårock)  spiller rock til irsk, med litt country preg. Ruky Deejay som er vår hus-Dj som spiller alt i fra herlige remixer i fra Guns N` Roses til det nyeste, og som vil være med på og holde stemningen oppe og på topp. Så denne helgen blir det garantert høy stemning, allsang og mye herlig musikk i to stemningsfulle sommerkvelder i herlige og magiske Skråvika. Flere artister vil tilkomme.


Hvordan komme seg til Stavernfesten?

Skråvika ligger 17 minutters gange i fra Stavern sentrum. Du følger bare Baneveien oppover, forbi kirken og skolen som da ligger på høyre side og når du får idrettsanlegget på venstre side i fra Stavern, så fortsett 200 meter til og tar avkjøringen til venstre, ned mot Kysthospitalet og Skråvika.

Da er du like ved og her ligger inn og utgang til festivalområdet.

Kommer du med tog eller buss til Larvik, så går det både buss og taxi i fra togstasjonen til Stavern, en ca 15 minutters kjøretur. Kommer du med egen  bil, så er det parkeringsmuligheter inne på Fredriksvern Verft mot betaling. Kjør inn hovedporten på venstre side. Følg skilting og anvisning.

Link til kart, inn til Stavern og Skråvika. Har du mulighet til og skrive inn parkering, der det er bilde av en bil i det hvite feltet. https://goo.gl/maps/qFT9ksmPnGx

Rullestolbruker

Om du er rullestol bruker, så anbefaler Norges Handikap Forbund el-stol, man kan også bruke vanlig rullestol, men da bør en ha med en assistent, som kan bistå der det trengs.

Ta gjerne kontakt med oss i forkant, slik at vi kan hjelpe og tilrettelegge for deg på best mulig måte.

Send mail til: post@stavernfesten.no

Generelle regler

Lyd og bilder skal ikke taes inne på området. Profesjonelle kameraer, videoutstyr, digitale kameraer, lydopptak er dessverre ikke tillatt inne på festivalområdet.

Kjæledyr av ymse slag er ikke tillatt inne på festivalområdet.

Du vil kunne få  kjøpe mat og drikke inne på festivalområdet, så medbrakt mat og drikke er ikke tillatt inne på festivalområdet.

Åpningstider: 15:00 til 00:30 begge dager. Dørene lukkes 01.00.

Mat og Drikke

Informasjon kommer.

Transport

Det vil gå minibusser til og fra festival området. De vil også hente opp på forskjellige plasser, som campingplasser, hytter og andre steder. For henting og avtale, ring: 941 92 112

Betalingsløsninger

Stavernfesten benytter den elektroniske betalingstjenesten Cashless, slik at du som publikummer skal få handlet raskere og køene skal bli kortere.

Les mer om Cashless her (trykk på bildet):

Billetter – Ticketmaster

Kr 580,- Dagspass. 1 dag. Ink. gebyr. Ticketmaster.

Kr 785,- for Helgpass. 2 dager. Ink. gebyr. Ticketmaster.

Kr 799,- Dagspass. 1 dag, med sitteplass i Kronprinsen Beac Club. Ink. gebyr. Ticketmaster.

Kr 1.199,- Helgpass. 2 dager. Ink. gebyr. Ticketmaster.

Ledsager med ledsagerbevis: Kun gebyr til Ticketmaster.

Billettpriser ved kjøp i døren. Anbefaler kjøp på forhånd. Så sparer du penger og kø.

Kr 660,- Dagspass. 1 dag.

Kr 850,- for Helgpass. 2 dager.

Ingen aldersgrense og gratis adgang for barn under 12 år, og i følge med foreldre.

Fra fylte 18 år, må ha alle ha oransje armbånd på seg. Dette får du ved innsjekk. Husk legitimasjon.

VI BER ALLE VOKSNE TA  ANSVAR. KJØP IKKE ALKOHOL TIL MINDREÅRIGE.

MISBRUK IKKE TILITTEN VI HAR FÅTT.

DIVERSE LINKER.

Stavern. Årets Sommerby 2016

https://www.reiseguiden.no/sommerby